13 Replies to “Bitcoin atm kat Malaysia”

  1. buy at atm singapore

    i travel to london 2014 semata2.beli bitcoin lat atm london.

    nak beli online. hacker byk sgt bahaya

  2. I was scammed severally until I came across this platform.i have made $250.000 in 3wks just comment to know how it worked for me …whatsapp +1(213)274 7744…

  3. Bro nak kongsi sikit cara baru nk dpt bitcoin free. Just nk kongsi cara mudah utk siapa yg baru nk mula mining Bitcoin tanpa keluar modal. mining Bitcoin dekat phone atau komputer sambil tidur tanpa buat apa². cloud mining di telegram melalui bot MinerBot terbaik dan paling efisien. FREE 250 Gh/s untuk mining, boleh tambah Gh/s dengan menggunakan mana² cryptocurrency untuk dapat extra bitcoin. relax jerr biar bot buat keje. yang penting x keluar modal. Mungkin ramai yg takut kene SCAM……. HACK…..dan sebagainya. Sebab tu laaa kalau nk start apa² pon kita kene selidik dan ada ilmu dahulu.

    X CAYA TRY LAA TENGOK INFO NI
    minerbot.me/?r=17qg

    Bro nk kongsi pengalaman dan peluang yang ada jer. korang yang tentukan bagaimana korang jadi SMART INVESTORS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *